Vijf manieren om je bonnen toe te voegen.

Wezp verwerkt je zakelijke bonnen en facturen automatisch voor je. Dat gaat zo: onze software herkent de bedragen op je bon of factuur en zoekt het BTW bedrag op. Vervolgens worden alle bonnen nog extra gecontroleerd door een boekhouder van Wezp. Hier zijn maar liefst 5 methoden om je documenten aan je administratie toe te voegen.

Selecteren

Klik op het wolkje in Wezp en selecteer je bon.

Ga naar app.wezp.nl met je browser op je computer of smartphone. Rechtsboven op je dashboard vind je een knop met een wolkje. Klik deze aan en selecteer de bon die je wilt toevoegen. Wezp verwerkt hem direct in je administratie. Waar je ook bent.

Slepen

Sleep bonnen en facturen naar je browser

Selecteer afbeeldingen en pdf’s van bonnen en facturen. Sleep ze in Wezp en ze worden ingeladen en automatisch verwerkt in jouw administratie.

Scannen

Maak een foto van je bon met je smartphone

Ga naar app.wezp.nl met de browser in je smartphone. In Wezp kun je rechtsboven op het wolkje klikken en foto’s maken. Wezp verwerkt deze direct in je administratie. Zo makkelijk kan het zijn.

Mailen

Mail facturen direct naar inbox@wezp.nl

Mail (vanuit het bij Wezp geregistreerde e-mailadres) je verstuurde en ontvangen facturen naar inbox@wezp.nl. Wezp verwerkt de ontvangen bestanden automatisch. Je ziet ze vanzelf in je dashboard verschijnen. Handig voor als je een factuur per mail krijgt toegestuurd: je kunt hem gewoon doorsturen naar je administratie.

Automatisch koppelen

Koppel je portals automatisch.

Digitale bonnen en aankoopfacturen zijn bij grotere organisaties vaak te downloaden via een zgn. ‘Mijn’­-omgeving. Via de Wezp Storecove-koppeling kan je dit proces automatiseren. Zo worden je rekeningen van leveranciers en portals (bijvoorbeeld van Vodafone, bol.com of Tankpas.nl) automatisch in je boekhouding geplaatst. Let op: dit is een extra (betaalde) dienst.

Veelgemaakte foutjes

Bonnen en facturen kan je super makkelijk uploaden in Wezp. Misschien wel een beetje te makkelijk? Check dit overzicht van vergissingen die vaak voorkomen. Zodat jij ze niet maakt.

Foutjes